Match Point

Bemutatkozás

Köszöntünk az oldalon! 

A TLS (Tennis Lovers Sorozat) egy országos amatőr teniszverseny sorozat, melynek célja az,hogy minőségi helyszíneken, megfelelő díjazás ellenében, jó hangulatú versenyeket kínáljon a tenisz szerelmeseinek. Sok újítást terveztem amit szeretnék a jövőben megvalósítani. Egyik újítása a Match Point szériának,hogy van egy játékosok érdekeit védő, és játékosokból álló érdekképviselete! Az érdekképviselet számára a Match Point széria minden belső dolga transzparens lesz, szavazati joggal fognak bírni, így biztos nem terelődik rossz irányba a versenyünk és ez a sorozat biztok Rólatok fog szólni, nem pedig a Mozgalom vezetőiről. Célunk, hogy a Ti érdekeiteket nézve, a döntést Veletek együtt meghozva építsük,fejlesszük a Mozgalmunkat! 

Fontos újításnak tartom még a versenyen belüli vigaszág bevezetését, ami azt a célt szolgálja, hogy a selejtezőn, vagy a főtáblán búcsúzó játékosok is kapjanak legalább egy tiebreak erejéig lehetőséget arra,hogy visszakerüljenek , vagy éppen bekerüljenek a főtáblára, így nem fordulhat az elő,hogy egy játék után csalódottan távozik az illető.

Továbbá lényeges elemnek tartom a szabadidős, és a páros küzdelmek presztízsének a helyreállítását. A közeli jövőbe nézve tervezek szenior kategóriát, vegyes párost, és minden olyan újításra természetesen vevő vagyok, amit a játékosok javasolnak.